SCHILDEREN BETEKENT VERSTAND VAN MATERIALEN

Schilderen, "een laag verf aanbrengen”, kan iedereen. Wéten met welke materialen je te doen hebt doet alleen de vakman. Schildersbedrijf van den Bol is zo’n vakman.

Welke materialen kent uw huis, bedrijf, interieur:

Hout

Hout is een duurzaam, organisch materiaal, gemaakt door de natuur. Het is onderhevig aan verwering en rot en heeft van nature een vochtopnemend vermogen. Hout eist dan ook zijn natuurlijke manier van behandelen. Schildersbedrijf van den Bol hanteert een ‘natuurlijke’ aanpak! Dat geeft vertrouwen!

Steen

Er worden heel veel steensoorten gebruikt bij de bouw van objecten. Steen heeft een natuurlijke uitstraling en is daarom niet voor niets door architecten zorgvuldig gekozen. Per steensoort is een aparte behandelmethode vereist. Schildersbedrijf van den Bol levert hiervoor een steenharde garantie!

Beton

Een veelgebruikte bouwstof, makkelijk en esthetisch te verwerken. Maar ook beton is onderhevig aan externe factoren. Zo is betonrot bijvoorbeeld een geducht risico. Schildersbedrijf van den Bol heeft een intelligente behandelmethode voor beton ontwikkeld in de vele jaren van haar bestaan. Dat is wél zo geruststellend! 

Metaal

In de bouw worden vele metalen gebruikt: ijzer, staal, aluminium, enzovoort. Metalen zijn door lucht (zuurstof!) en vocht onderhevig aan corrosie en hebben bovendien ieder hun eigen uitzettingscoëfficiënt. En dus verdient elk metaal een specifieke behandeling. Schildersbedrijf van den Bol heeft een unieke onderzoeksmethode ontwikkeld die borg staat voor de juiste keuze van behandelen binnen de omgevingsfactoren. Vraag ernaar!

Kunststof

Een veelgebruikt materiaal dat nogal eens tot discussie leidt op esthetisch gebied. Kunststof is onderhevig aan de inwerking van licht en lucht en kan er zomaar anders uit gaan zien.
Schildersbedrijf van den Bol voorkomt teleurstellingen door haar speciale behandelmethode!

Schilderen alléén is niet voldoende. Ambachtelijkheid, professionaliteit en jarenlange expertise is de beste garantie voor een optimaal resultaat. Uw huis, bedrijf, interieur stráált u weer toe! 

Klik hier voor een vrijblijvende afspraak »